Sport

Australian Open. O jucătoare din top 10 WTA a fost eliminată

  • serena_62.jpg
 

Marți am avut parte de cea mai mare surpriză de la actuala ediție a Australian Open. Rusoaica Daria Kasatkina (10 WTA) a fost eliminată în primul tur de Timea Bacsinszky (145 WTA), elvețianca impunându-se în mai puțîn de o oră de joc cu 6-3, 6-0. Kasatkina a avut 3-0 în startul meciului, dar apoi a pierdut 12 game-uri la rând. Timea Bacsinszky este o jucătoare de top 10 WTA care a avut mari probleme medicale în ultimii trei ani, motiv pentru care a picat mult în clasamentul WTA. Ea a ajuns pe tabloul principal de la Australian Open datorită clasamentului protejat. În turul doi, Bacsinskzy o va întâlni pe învingătoarea dintre Natalia Viklyantseva și Varvara Lepchenko.

Serena Williams s-a calificat fără nici un fel de problemă în turul doi la Australian Open 2019, zdrobind-o efectiv, marți dimineață, pe nemțoaica Tatjana Maria. 6-0, 6-2 a fot scorul partidei. Cu 22 de lovituri câștigătoare și numai 11 erori neforțate, Serena a încheiat partida în doar 49 de minute. În runda următoare, Serena Williams – care se află pe aceeași parte de tablou cu Simona Halep, cele două putându-se întâlni în faza optimilor de finală – va da piept cu Eugenie Bouchard. Sportiva din Canada, parcă renăscută în acest an, a trecut la fel de ușor în runda inaugurală de chinezoaica Shuai Peng, scor 6-2, 6-1.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare