Sport

Australian Open. Irina Begu și Monica Niculescu s-au oprit în semifinale

 

Irina Begu și Monica Niculescu s-au oprit în semifinalele probei de dublu de la Australian Open, fiind învinse în două seturi de perechea rusă Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, cap de serie numărul 2, scor 6-4, 6-3. Makarova și Vesnina, câștigătoarele ediției din 2017 a turneului de la Wimbledon, s-au impus după o oră și 25 de minute de joc. Pentru parcursul de la Melbourne, Begu și Niculescu vor fi recompensate cu un premiu total de 175.000 de dolari australieni (114.000 de euro) și cu câte 780 de puncte WTA în clasamentul de dublu.

Australian Open este singurul trofeu de Grand Slam care le lipsește rusoaicelor din palmares. S-au impus la Roland Garros în 2013, la US Open în 2014 și la Wimbledon în 2017. Cele două jucătoare au mai disputat finala de la Australian Open în 2014. În ultimul act al probei de dublu de la Melbourne, Vesnina și Makarova se vor duela cu perechea Timea Babos (Ungaria)/ Kristina Mladenovic (Franța), cap de serie numărul 5. Pentru Irina Begu a fost prima semifinală de Grand Slam din carieră, în timp ce Monica Niculescu a ajuns anul trecut până în finala probei de dublu de la Wimbledon, alături de taiwaneza Hao-Ching Chan (au fost învinse cu 6-0, 6-0 de perechea Vesnina/Makarova).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button