Sport

Australian Open. Irina Begu și-a aflat adversara din turul II

 

Irina Begu și-a aflat adversara din turul doi de la Australian Open. Sportiva noastră se va duela cu cehoaica Petra Kvitova, lidera clasamentului pentru Turneul Campioanelor. Kvitova a trecut în primul tur de Magdalena Rybarikova, scor 6-3, 6-2. Petra Kvitova ocupă locul 6 în clasamentul WTA si se află într-o formă excelentă, după ce săptămâna trecută a câștigat turneul de la Sydney. Partida va avea loc miercuri, la o oră ce nu a fost stabilită momentan de organizatori.

Petra Kvitova a vorbit despre duelul cu Irina Begu mărturisind că nu poate fi surprinsă de româncă. Pe de altă parte, Kvitova a recunoscut că nici ea nu o poate surprinde pe Begu, așa că partida va fi decisă de forma de moment.

Am jucat cu Begu de câteva ori, ultima dată in Rusia, la Sankt Petersburg. A fost un meci de trei seturi. Este o jucătoare foarte solidă, una care nu face cadouri. Cred că trebuie să joc puțin mai bine. Nu cred că mă poate surprinde, dar și reciproca este valabilă“, a spus Kvitova pentru WTA.

Citiți și:

AUSTRALIAN OPEN. De ce a abandonat Andrea Petkovic?!… Andy Murray, OUT din primul tur!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button