Sport

Australian Open. Iată ora de start a meciului Simonei Halep cu Sofia Kenin. Kiki Bertens, eliminată

 

Organizatorii turneului de la Australian Open au anunțat programul zilei de joi, când va avea loc și meciul dintre Simona Halep și Sofia Kenin, din turul 2. Conform unui comunicat oficial, întâlnirea dintre Simona Halep și Sofia Kenin va avea loc joi dimineață, după ora 6.00 (ora României). Partida este a treia de pe arena centrală de la Melboure. Sofia Kenin, adversara Simonei, ocupă locul 37 în clasamentul WTA și traversează o formă de excepție în acest an. Tot joi dimineață va evolua și Marius Copil în turul doi, urmând să se dueleze cu belgianul David Goffin, favoritul numărul 21.

Încă o jucătoare din top 10 WTA părăsește Australian Open 2019 încă din primele zile. Este vorba despre olandeza Kiki Bertens – (foto), aflată pe locul 9 în clasamentul WTA. Bertens a pierdut în turul secund în fața rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova, cu scorul 3-6, 6-3, 6-3. Chiar dacă a avut un start mai bun, Bertens s-a prăbușit odată cu setul secund și a trăit o mare dezamăgire la Melbourne, unde era considerată una dintre favorite. Mai departe, pentru Pavlyuchenkova urmează un meci în turul 3 cu Aliaksandra Sasnovichi. Kiki Bertens este a doua jucătoare din top 10 WTA eliminată de la Australian Open după Daria Kasatkina.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare