Sport

AUSTRALIAN OPEN. Halep, motivele unui EȘEC surprinzător!!!… Sorana Cârstea e în TURUL 2, ca și Irina Begu!!!

 

UPDATE. La conferința de presă de după partidă, Simona Halep a declarat printre altele: „Sunt frustrată un pic de situație, dar ce să fac? Nu pot schimba multe… Tot ce vreau e să fie bine cu genunchiul… S-ar putea să nu joc o perioadă, vreau doar să mă fac bine, pentru că genunchiul e foarte sensibil. E prima dată când am probleme la genunchi și vreau să nu se agraveze”.

 

Simona Halep, locul 4 WTA, a pierdut neașteptat în această dimineață în primul tur al Grand Slam-ului de la Melbourne. Jucătoarea noastră de tenis a fost scoasă din competiție de americanca Shelby Rogers, a 57 în lume, care s-a impus cu scorul de 6-3, 6-1.

Pe pagina de Facebook Simona Halep Band au fost explicate motivele acestei înfrângeri. Astfel, Simona Halep a fost dominată clar de adversară, din cauza problemelor fizice avute. A acuzat dureri la genunchi, cum a făcut-o și la Shenzen, în primul set chemând medicul turneului pentru a primi acceptul de a lua o pastilă antiinflamatorie.

Se speră ca până la turneul de la Sankt Petersburg, de peste două săptămâni, ea se fie refăcută complet.

În schimb, Sorana Cârstea s-a calificat în turul secund la Australian Open, după victoria cu scorul de 6-2, 6-1 în fața Irinei Khromacheva. Irina Begu a triumfat, de asemenea, în runda inaugurală, 5-7, 6-3, 6-4 cu Yaroslava Shvedova. Patricia Țig a pierdut, însă, fără drept de apel, la campioana olimpică de la Rio, Monica Puig, 0-6, 1-6.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare