Sport

AUSTRALIAN OPEN. Halep, meci cu probleme în primul set!!! S-A CALIFICAT în turul doi!!!

 

Simona Halep, liderul ierarhiei WTA, a câștigat, astăzi, cu mare greutate primul set, 7-6 (5), în fața tinerei jucătoare de tenis din Australia, Destanee Aiava (locul 193 mondial). Acesta a durat 75 de minute.

Sportiva noastră a început cu greutate partida, fiind mai mereu condusă. Nici nu prea i-a intrat serviciul. La 5-3 pentru Aiava, Halep a salvat două mingi de set, a egalat situația, după care s-a ajuns la tie-break, unde a revenit de la 1-3.

De remarcat că Destinee Aiava a acuzat probleme de respirație, disputa fiind întreruptă câteva minute pentru ca australianca să primească îngrijiri medicale în vestiar.

Simona Halep a început în forță setul doi, conducând cu 3-0 și 5-1, pentru a-l câștiga clar, cu 6-1, și a se califica în turul secund. Proxima sa adversară este canadianca Eugenie Bouchard.

De precizat că în al doilea game din setul secund, constănțeanca a călcat greșit, acuzând probleme la gleznă. Și ea a solicitat intervenția medicului.

CITEȘTE ȘI: Australian Open. Sorana Cirstea s-a calificat în turul II


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button