Sport

AUSTRALIAN OPEN. Halep, în sferturi! Urmează confruntarea cu Serena Williams…

 

Simona Halep s-a calificat astăzi în sferturile de finală ale Grand Slam-ului de la Melbourne.

Într-un meci fără spectatori, jucătoarea noastră de tenis, nr. 2 WTA, și-a luat revanșa în fața polonezei Iga Swiatek după înfrângerea de anul trecut de la Roland Garros, impunându-se cu 3-6, 6-1, 6-4.

Doar pe finalul primului set Halep a arătat momente de slăbiciune, în rest etalând un joc solid, cu care și-a exasperat, în dese rânduri, adversara.

Serena Williams este următoarea rivală a Simonei Halep, duelul fiind așteptat cu interes de iubitorii tenisului de pe întreg mapamondul. Americanca a învins-o, tot astăzi, pe Aryna Sabalenka (Belarus), cu 6-4, 2-6, 6-4.

„Mă bucur de acest succes. La Roland Garros, nu mi-a mers. Acum am încercat să fac lucrurile mai bine și am reușit. Cred că în tot turneul am servit bine și mă bucur. Încep să-mi variez mult serviciul, m-a ajutat. Am forțat-o pe rivală să greșească. Mă simt bine, nu pot să mă plâng. Am lucrat bine acasă, m-am pregătit și aici. Sunt puțin obosită, dar sunt relaxată”, a declarat Simona Halep la final.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare