Sport

Australian Open. Elina Svitolina avansează în optimi

 

Ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 mondial WTA și dețînătoarea trofeului Turneului Campioanelor, a avut o misiune extrem de dificilă în 16-îmi la Australian Open, trecând mai departe după aproape 3 ore de chin. Svitolina a avut-o în fața fileului pe Shuai Zhang, locul 42 WTA și puțînă lume se aștepta la o replică extrem de bună a chinezoaicei. Scorul a fost 6-4, 4-6, 5-7. În optimile de finală, favorita 6 de la Australian Open va da piept cu americanca Madison Keys, locul 12 mondial, care a trecut de Elise Mertens (locul 17 WTA), cu 6-3, 6-2.

Simona Halep o poate întâlni din nou pe marea campioană a tenisului mondial Serena Williams, într-o optime de finală de mare gală la Australian Open, însă acest lucru se poate întâmpla numai dacă sportiva noastră o învinge sâmbătă pe sora mai mare a lui Serena, Venus. Partida e programată la ora 10.00. Serena și-a disputat partida din 16-îmi cu Dayana Yastremska, Ucraina, 57 WTA, trecând cu scorul de 6-2, 6-1, după doar 65 de minute de joc.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button