Sport

AUSTRALIAN OPEN. De ce a abandonat Andrea Petkovic?!… Andy Murray, OUT din primul tur!!!

 

Jucătoarea germană de tenis Andrea Petkovic a oferit prima explicaţie după ce a fost nevoită să abandoneze în meciul cu Irina Begu – detalii, aici: AUSTRALIAN OPEN. PANICĂ la meciul Irinei Begu!!! Românca A PROFITAT de abandonul adversarei, calificându-se în turul doi!!!

„Totul a avut legătură cu căldura. Am avut o răceală săptămâna trecută. Probabil, corpul meu încă este slăbit și a fost vorba despre epuizare și despre temperatură. Medicul mi-a dat acceptul să joc, azi mă simțeam bine; poate doar un pic slăbită. Săptămâna trecută nu m-am pregătit așa cum mi-aș fi dorit. La începutul setului doi am început să-mi pierd coordonatele. Din cauza dezhidratării și a căldurii, am clacat”, a declarat Andrea Petkovic.

Altfel, tenismanul britanic Andy Murray, aflat în prag de retragere, a pierdut astăzi în primul tur la Australian Open, spaniolul Bautista Agut învingându-l cu 6-4, 6-4, 6-7, 6-7, 6-2.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button