Sport

AUSTRALIAN OPEN. Cum i-a cucerit Simona Halep pe spectatori?!…

 

După ce a câştigat meciul cu Kaia Kanepi (detalii, aici: AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep e în turul doi!!!), Simona Halep i-a cucerit pe spectatorii australieni declarând: „Îmi place Australia, sunt pe jumătate australiancă, pentru că am avut un antrenor australian. Multumesc Darren Cahill pentru toţi aceşti ani!”.

În tribune, în loja Simonei Halep, alături de staff-ul jucătoarei noastre de tenis şi de mama acesteia, a fost reperat şi Florin Segărceanu, antrenorul echipei de FedCup a României.

„Mă bucur că am câştigat. Nu vreau să-mi amintesc acel meci (n.r. – înfrângerea cu Kaia Kanepi din primul tur la US Open 2018), ştiam ce trebuie să fac, ştiam că trebuie să fiu puternică, să am încredere. Sunt foarte fericită. Acum merg cu mai multă încredere, o să fie la fel de greu, voi avea mult mai mult de muncă”, a mai relatat Simona Halep la finele întâlnirii cu jucătoarea de tenis din Estonia.

Foto: Facebook Iulian Anghel


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare