Sport

Australian Open. Ce a deranjat-o pe Sorana Cârstea în meciul cu Alison Riske?

 

Sorana Cârstea s-a calificat astăzi în optimile de finală ale turneului de la Melbourne, primul Grand Slam al anului, după ce a învins-o pe americanca Alison Riske, în două seturi, cu 6-2, 7-6.

„Cred că am jucat bine şi am gestionat aşa cum a trebuit momentele dificile. Cum am spus şi înaintea meciului, încerc să fac orice ca să nu mă abat de la planul pe care îl stabilesc cu antrenorul. În setul doi ea a revenit foarte bine şi a contat enorm că am reuşit să duc meciul în tie-break şi apoi să câştig. Dacă intram în setul trei ar fi fost greu, deoarece Allison începuse să lovească foarte bine. A fost mai ciudat şi din cauza condiţiilor, a bătut vântul din toate părţile şi ne-a stricat mingi şi mie şi ei”, a afirmat, pentru adevarul.ro, Sorana Cârstea.

Înaintea setului doi jucătoarea noastră a acuzat ceva probleme la piciorul drept. „M-au bătut adidaşii şi am făcut nişte băşici. Le aveam dinainte, dar îmi căzuseră pansamentele. Nu e nimic grav, sunt O.K.”, a precizat Cârstea.

Foto: Digi Sport

citeşte şi: AUSTRALIAN OPEN. Sorana, dezlănțuită! Cârstea a făcut un nou meci excelent și e în optimi


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button