Sport

Australian Open. Angelique Kerber, spulberată în optimi

 

Angelique Kerber a părăsit, duminică dimineață, turneul de la Melbourne, după o înfrângere total neașteptată. Favorita numărul 2 de la Australian Open 2019 a fost efectiv spulberată de americanca Danielle Collins, aflată pe locul 35 în ierarhia WTA. 6-0, 6-2 a fost scorul întâlnirii care a durat doar 56 de minute. E pentru prima oară când sportiva în vârstă de 25 de ani ajunge în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam. De altfel, Collins nu avea nici o victorie la un turneu de Grand Slam înainte de Australian Open 2019!

„Poate că n-am câștigat nici un meci la un Gran Slam înainte de asta, dar vă spun că o să se tot întâmple”, a declarat Collins după victoria cu Kerber. În urmă cu fix un an, Danielle Collins se află pe locul 162 în ierarhia WTA. În sferturile de finală ale primului Grand Slam al anului, Danielle Collins o va întâlni pe câștigătoarea „optimii’ dintre Sloane Stephens și Anastastia Pavlyuchenkova. După această înfrângere neașteptată, Angelique Kerber nu mai are cum s-o depășească pe Simona Halep în clasamentul WTA de după Australian Open 2019.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare