Sport

Aurelia Brădeanu, „cea mai mare handbalistă româncă a ultimilor 20 ani”

 

Cu 268 meciuri, 682 goluri și 17 prezențe la turneele finale, Aurelia Brădeanu (37 ani), care a evoluat şi la Corona Braşov, se va retrage de la Naționala de handbal feminin a României cu ocazia Trofeului „Carpați”.

„Mika Brădeanu este un simbol, în opinia mea este cea mai mare handbalistă româncă a ultimilor 20 ani, o sportivă care şi-a adus aportul la toate marile performanțe ale echipei naționale. În plus, este un om în care îmi scot pălăria și meciul ei de retragere vreau să fie un eveniment pe care să îl luăm în considerare cu toții, deoarece Mika merită cu prisosință lucrul acesta. Atâta timp cât voi fi președinte, toți sportivii care au evoluat la echipa națională și au însemnat ceva pentru România vor avea parte de recunoștința noastră”, a suţinut preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu. 

A 48-a ediție a Trofeului „Carpați” aduce săptămâna viitoare, la Cluj-Napoca, trei forțe ale handbalului mondial, România, Ungaria şi vicecampioana mondială Olanda. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare