Sport

ATP Miami. Horia Tecău, calificat în optimile probei de dublu. Mergea, învins în primul tur

 

Cuplul format din Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după 6-4, 7-5 cu perechea Viktor Troicki (Serbia)/Michael Venus (Noua Zeelandă). Tecău și Rojer au obținut victoria în 67 de minute și și-au asigurat un cec de 25.320 dolari și 90 de puncte ATP. În optimi, perechea româno-olandeză va juca împotriva favoriților numărul șase, polonezul Lukasz Kubot și brazilianul Marcelo Melo.
În alt meci din primul tur, Florin Mergea și britanicul Dominic Inglot au fost întrecuți de francezii Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, favoriții numărul doi, cu 6-1, 4-6, 16-14. Herbert și Mahut câștigaseră în fața perechii Mergea/Inglot și în ianuarie, în optimi la Australian Open, cu 2-6, 7-5, 6-2. Perechea româno-britanică va primi 13.550 dolari pentru participare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare