Sport

Atacantul Diego Costa ratează sezonul

 

Atacantul Diego Costa, de la Atletico Madrid, a primit o suspendare de opt meciuri din partea Comisiei de competiții a Federației spaniole de fotbal, ca urmare a cartonașului roșu primit la meciul de duminică cu FC Barcelona (0-2) pentru insulte aduse arbitrului, relatează Reuters. În raportul de meci, arbitrul Jesus Gil Manzano a scris ca Costa l-a înjurat, l-a agresat verbal și l-a atins de mai multe ori, după ce i-a arătat cartonașul roșu în minutul 28.

Comisia de competiții i-a acordat patru etape suspendare pentru utilizarea de cuvinte jignitoare către un oficial al meciului și alte patru etape pentru că a încălcat articolul privind violențe ușoare la adresa arbitrului. Costa va rata restul de șapte meciuri programate în acest sezon în La Liga și primul din sezonul viitor. Atletico a primit o amendă de 2.800 euro, iar Costa a fost penalizat cu 6.010 euro din cauza acelui incident. Atacantul spaniol de origine braziliană poate ataca decizia în apel în răstimp de zece zile.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare