Sport

Atacant din Premier League, suspendat pentru simulare

 

Oumar Niasse, atacantul celor de la Everton, a fost suspendat două etape de federația engleză pentru că a păcălit un arbitru cu o simulare. Senegalezul este primul jucător din Premier League acuzat și sancționat potrivit prevederii intrată în vigoare în acest sezon și care permite analizarea acestui tip de faze de către o comisie independentă formată din trei membri. Niass a obținut o lovitura de la 11 metri în meciul dintre Crystal Palace și Everton, disputat sâmbătă, păcălindu-l pe arbitrul Anthony Taylor că a fost faultat de Scott Dann. Cazul a fost preluat de nou-înființata Comisie Independentă de Reglementare, iar sancțiunea a venit miercuri, după audierea jucătorului: două etape de suspendare.
Incidentele prin care un arbitru ar fi păcălit de jucători prin simulări sunt trimise pe masa unei comisii compusă dintr-un fost arbitru, un fost antrenor și un fost jucător. Fiecare membru al Comisiei va urmări faza incriminată independent de ceilalți și va stabili dacă arbitrul a fost păcălit de simularea în cauză. Clubul Everton a transmis că este dezamăgit de decizia Comisiei, însă o acceptă, urmând a reveni cu mai multe comentarii după ce va primi raportul complet.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare