Sport

Astra – FCSB, MECI DUBIOS!!!

 

Asta susţine fostul arbitru Cristi Balaj, în prezent preşedinte al Agenţiei Naţionale Antidoping.

Înaintea partidei de la Giurgiu, câştigată de echipa antrenată de Mihai Teja – detalii, aici: Liga I. FCSB se menține în plutonul fruntaș, au apărut în mass-media de sport informaţii privitoare la un împrumut efectuat de Gigi Becali pentru Ioan Niculae, patronul Astrei, prin intermediul FCSB, care au alimentat speculaţiile.

„Am mai avut impresia că există meciuri dubioase și când eram arbitru, doar că nu aveam dovezi. Am mai simțit astfel de meciuri… E dubios. Am anumite semne de întrebare. Văd marcajul de la primul gol. E inexistent. Inițial e bună poziționarea, apoi se îndepărtează de Gnohere. Nu ai niciun adversar în fața ta. Era în dreapta lui, știa unde e, apoi vine spre Bejan. Ce faci acolo?! Astra îmi place mult, dar eu nu i-am văzut niciodată pe giurgiuveni jucând așa… A mai fost apoi în minutul 53. Bejan are mingea la picior, în careu. În loc să degajeze, nici nu știu ce face. Înainte de faza asta ar fi trebuit să fie eliminat pentru un fault. Apoi, în minutul 74, râde de arbitru la faultul de eliminare asupra lui Man. Repet, nu zic că neapărat că a fost blat, dar a fost dubios”, a declarat Cristi Balaj, care este şi analist la TV Telekom Sport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare