Sport

AST(R)A DA ECHIPĂ! Şumudică, AMENDAT de conducerea clubului cu 40.000 de euro!!! Motivul…

 

Este clar, nu mai e loc de împăcare între conducerea administrativă a grupării Astra Giurgiu și antrenorul Marius Șumudică.

Pentru că nu-l pot da afară, din cauza unei clauze contractuale uriașe ce trebuie să-i fie achitată, șefii campioanei României au început să-i facă „zile negre” lui „Șumi”. Astfel, el a fost amendat cu 40.000 de euro, 25% din salariul său stagional, pentru că a prejudiciat imaginea Astrei Giurgiu scandând în vestiar injurii la adresa Stelei după ce s-a calificat în primăvara „Europa League”, așa cum a informat gsp.ro.

Petre Buduru & Co. s-au arătat deranjați și de afirmația lui Marius Șumudică, cum că el i-a adus Astrei 15 milioane de euro în conturi, după titlul cucerit în Liga 1 și parcursul deosebit din „Europa League”, în referatul de sancționare al antrenorului precizându-se: „De fapt, meritul pentru calificarea în primăvara europeană nu e al lui Șumudică, ci al echipei din Cehia, cea care a reușit să o încurce pe Austria Viena în ultimul meci”, așa cum au aflat jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor.

Interesant este că în această speță Marius Șumudică este apărat de Dan Idiță, avocatul familiei Reghecampf.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare