Sport

ASIGURARE. „FC Brașov își va continua activitatea”!!!

 

În ciuda faptului că omul de afaceri Ioan Nicolae a fost reținut aseară pentru 24 de ore, cei de la FC Brașov își desfășoară activitatea conform programului stabilit.

Vasile Dochița, președintele executiv al grupării „stegare”, a declarat pe această temă: „Echipa pleacă în aceste momente (8.30 – 9.00) la Chiajna, de la ora 13.00 având loc amicalul cu Rapid București pe terenul sintetic. FC Brașov nu va «muri», își va continua activitatea. Să vedem, însă, ce se va decide în privința arestării patronului… Deocamdată, el este reținut 24 de ore”.

Altfel, Dochița a relatat că lotul trebuie întărit neapărat cu doi fundași centrali, cu un atacant și, eventual, un portar: „Probabil, săptămâna viitoare vom ști pe cine aducem, avem mai multe variante, și din Liga 1”.

Devenit jucător liber, fundașul dreapta Letan a semnat cu Metalurgistul Cugir, ocupanta locului secund din seria a 4-a a Ligii 3, formație antrenată de brașoveanul Călin Moldovan.

CITEȘTE ȘI: UPDATE 3. Braşov. Ioan Nicolae, cu cătuşe


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare