Sport

Așa TREBUIA să arate stadionul de la Brașov…

  • tgjiu1.jpg
  • tgjiu3.jpg
 

Când echipa de fotbal Corona Brașov agoniza prin Liga 1 (apropo, ce se mai aude cu auditul promis, mai ales că în joc au fost cu preponderență bani publici?!…), membri marcanți ai PSD anunțaseră cu surle și trâmbițe că, prin finanțarea Companiei Naționale de Investiții (CNI), se va construi un stadion ultramodern în Bartolomeu. Numai că, probabil din rațiuni electorale, Victor Ponta, pe atunci premier cu maximă putere de decizie, a mutat proiectul la Tg. Jiu.

Iată câteva imagini „luate” astăzi de la noul stadion din Tg. Jiu, care și așa a fost inaugurat cu destulă întârziere (vezi galeria foto).

De notat că primarul George Scripcaru promisese construirea unei noi arene, în locul „Municipalului” demolat, de acum un deceniu… Ultimele variante privind mult-așteptatul stadion le puteți citi AICI: BRAȘOV. Primarul Scripcaru și proiectul stadionului! Două variante…, fiind prezentate în ședința extraordinară a Consiliului Local de vineri.

Apropo, și la Mangalia s-a anunțat construirea unui stadion nou! Și acolo au fost, deja, alocate fonduri…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare