Sport

ASA Târgu Mureș, în pragul falimentului

 

Daniel Stanciu, directorul sportiv al celor de la ASA Târgu Mureș, susține că echipa nu va termina nici măcar turul campionatului fără banii de la primărie.

Dacă nu vine nici un sprijin din partea Consiliului Local, închidem porțile cu mult mai devreme de decembrie. Situația e critică în acest moment și nu mai putem rezista. Oricum mergem pe varianta low-cost. Avem buget de Liga a 2-a, cred. Nu am obținut nici un punct pentru că am avut probleme, am pierdut șansa de a lua jucători în această vară, am pierdut 7 jucători. Am vorbit cu mare parte din jucători și și-au dat acordul de a continua, cel puțin până în decembrie, pentru că e un risc asumat. Nu sunt lucruri normale. E aproape imposibil de a realiza performanță în aceste condiții. Nu poți face un cantonament, nu poți face o deplasare – au fost unele pe care le-am făcut în timpul zilei. Suntem foarte departe, ca fotbal și ca sport, de profesionism. Ceea ce facem noi la Tg. Mureș e departe de orice“, a declarat Stanciu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare