Sport

AŞA-I ÎN TENIS. Doi braşoveni celebri, CERTAŢI din cauza lui… Boris Becker!!!

 

Günther Bosch, născut la Braşov pe 1 martie 1937, este antrenorul de tenis care l-a descoperit pe Boris Becker. Acum, în cotidianul Bild, el a lansat o serie de acuze dure la adresa altui braşovean, Ion Ţiriac, susţinând că în 1987 acesta l-a sabotat şi i-a „furat” sportivul.

„Ion Ţiriac a încercat să-l întoarcă pe Boris Becker împotriva mea. Îi tot spunea că l-am trădat. Acesta este motivul principal pentru care ne-am despărţit. Ţiriac a vrut să fie antrenor şi manager în acelaşi timp, la fel cum s-a întâmplat cu Guillermo Vilas… Mi-a zis că nu mai sunt contemporan cu tenisul, că îi trebuie cineva care a fost de clasă mondială, adică el”, a declarat Bosch conform sursei citate.

Günther Bosch a menţionat, apoi, că nu-l iartă pe Boris Becker pentru decizia de a-l demite, susţinând că, dacă din întâmplare ar vorbi cu el, l-ar întreba cum s-a produs despărţirea dintre acesta şi Novak Djokovic (Becker a fost antrenorul sârbului până la finele sezonului trecut – n.a.).

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare