Sport

AS „SR” BRAȘOV. Vin doi jucători de la Sepsi Sf. Gheorghe!!!

 

Liderul Ligii 4 brașovene la fotbal a început transferurile pentru întărirea lotului în vederea obiectivului impus – promovarea în eșalonul superior.

Astfel, de la prim-divizionara Sepsi Sf. Gheorghe sosesc la AS „SR” Brașov fundașul dreapta Ciprian Răduțoiu și fundașul central Răzvan Damian (foto), președintele grupării „galben-negre”, Vasile Dochița, relatându-ne: „Dezlegările lor de la Sepsi sunt la mine. Ne-am înțeles cu jucătorii, trebuie să mai vină să semneze contractele”.

De la AFC Hărman, Alexandru Țuțu îl urmează la AS „SR” Brașov pe antrenorul Florin Stângă. Și Andrei Poverlovici este dorit, însă, din informațiile noastre, conducerea echipei din Liga 3 solicită 2.000 de euro pentru a-l lăsa să plece.

„Sunt discuții pentru aducerea lui Poverlovici, vedem ce va fi”, a declarat Dochița.

De asemenea, Florin Stângă a insistat pentru achiziționarea atacantului Emanuel Popa, care în tur a evoluat la Olimpic Cetate Râșnov, în al treilea eșalon.

„Ne-ar mai trebui un atacant experimentat”, a mai spus Vasile Dochița.

Se știe, lotul celor de la AS „SR” Brașov se va reuni pe 15 ianuarie, din 10 februarie urmând a intra în cantonament, la Tărlungeni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button