Sport

AS „SR” BRAȘOV, victorie cu echipa de pe locul 4 din Liga 2. „Începem să ne punem pe picioare” – GALERIE FOTO

  • assr_247316.jpg
  • assr1_247317.jpg
 

AS „SR” Brașov s-a impus cu 1-0 în duelul cu CS Afumați, formație care ocupă poziția a patra în Liga 2. 

Singurul gol al meciului care a avut loc la Cheile Grădiștei a fost marcat de Emil Popa, în minutul 42. 

„Un meci pe un teren greu, în care băieții au reușit să facă perfect faza defensivă. Și în atac am văzut lucruri bune, ne-am creat ocazii. Ma bucur că au câștigat acest meci, care le va da încredere pentru viitor. Acest succes cu o echipă din Liga 2 ne spune că suntem pe un drum bun și că până acum am muncit bine. Îmi mai doresc un mijlocaș central, dar dacă nu vom găsi este O.K. Avem un lot valoros și ne putem îndeplini obiectivele”, a precizat antrenorul Florin Stângă.

„Începem să ne punem pe picioare. Vom ajunge la forma care trebuie pentru campionat. E un rezultat foarte bun, dar nu asta contează. Îmi place că creștem de la meci la meci. A fost o evoluție bună, care ne dă speranțe”, a declarat președintele Vasile Dochița.

Pentru AS „SR” Brașov ar putea urma un amical cu Abatorul Slobozia, liderul Ligii 4 Ialomița, marți, în cantonamentul de la Tărlungeni. Acest duel nu este perfectat 100% încă. Apoi, pe 17 februarie va avea loc, tot la Tărlungeni, testul cu Olimpic Cetate Râșnov.

Final: AS „SR” Brașov – CS Afumați 1-0

12.42 – În minutul 42, Emil Popa a deschis scorul din pasa lui Strătilă.

AS „SR” joacă de la ora 12.00, la Cheile Grădiștei, un nou meci amical. Formația pregătită de Florin Stângă se duelează cu CS Afumați, ocupanta poziției a patra în Liga 2.

Primul „11” al lui Florin Stângă: A. Popa – Răduțoiu, Poverlovici, R. Damian, Rusu – Țuțu, Popescu, Vârlan – Strătilă, E. Popa, H. Popa.

Până acum, AS „SR” a mai avut trei amicale, 0-3 cu Hermannstadt, 0-5 cu Petrolul Ploiești și 4-2 cu AFC Miercurea Ciuc.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare