Sport

AS „SR” BRAȘOV – TRANSFER DE SENZAȚIE!!! Un jucător cu destule meciuri în Liga 1 vine la formația din al patrulea eșalon!!!

 

Echipa suporterilor „stegari” este pe cale de a reuși o achiziție de top, necesară pentru întărirea lotului antrenat de Lucian Petre în perspectiva îndeplinirii obiectivului impus la finalul sezonului, promovarea în Liga 3.

Președintele Vasile Dochița a bătut palma cu fundașul Alexandru Vagner („mi-a promis că vine la noi, va semna în următoarele două zile”), care are în CV meciuri disputate în Liga 1 cu Gloria Bistrița, ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna și FC Brașov.

În această vară, el a ajuns la Petrolul Ploiești (foto: Facebook Petrolul), însă în cele din urmă a căzut la un acord cu conducerea „lupilor galbeni” pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului.

Daniel Mutu, portarul celor de la AS „SR” Brașov – lideri în Liga 4 cu punctaj maxim după trei etape disputate, este un alt jucător cu partide bifate în primul eșalon.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button