Sport

AS „SR” BRAȘOV. Replica lui Vasile Dochița după declarațiile lui Aurică Bărbuță: „Să se uite în ograda lor. Vorbește că îi place să apară în presă. Nu e treaba lui ce hotărăște FRF”

 

Directorul sportiv al Preciziei Săcele, Aurică Bărbuță, a declarat ieri pentru www.mytex.ro că AS „SR” Brașov nu va avea dreptul de a participa în barajul pentru promovarea în Liga 3 – Detalii aici: „Ar fi de râsul râsului”! Dreptul AS „SR” BRAȘOV de a juca în barajul de promovare în Liga 3 e CONTESTAT vehement de rivalii de la Săcele…

Presedintele executiv al formației de la poalele Tâmpei, Vasile Dochița, a comentat: „Să se uite în ograda lor. Nu e treaba lui ce hotărăște Federația Română de Fotbal. Ei decid. Cu ce am greșit noi? Ne-am supus regulamentelor. Nu am intrat de capul nostru în Liga 4. Adunarea Generală a AJF a decis să ne primească și să avem drept de promovare. Ce să facem dacă echipa a mers perfect în retur, am primit un singur gol și ne-am desprins în clasament. Am văzut că a recunoscut superioritatea noastră sportivă, atunci ce îi mai trebuie să conteste? Vorbește că îi place să apară în presă. Chiar nu înțeleg această răutate. Până la urmă, FRF decide dacă avem sau nu dreptul de a merge în barajul de promovare. Noi pe plan sportiv ne-am făcut treaba”.

Apoi, avocatul AS „SR” Brașov, Alexandru Gheorghe, a precizat: „Federația Română de Fotbal, organizatorul Ligii 3 și a meciurilor de baraj, stabilește regulamentul. Normal că trebuia implicată și Comisia Juridică. Cineva trebuia să stabilească terminologia și să redacteze regulamentul în termeni juridici. Așteptăm decizia definitivă a FRF, după care vom putea vorbi mai multe”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button