Sport

AS „SR” BRAȘOV – PLANURI MARI. Colaborare cu Corona!!! Cum se va numi viitorul club al fanilor „stegari”?!…

 

AS „SR” Brașov a încheiat un contract de colaborare cu ACS Corona, gruparea finanțată în mare măsură de Consiliul Local, acesta însemnând un prim pas în faptul că Primăria vrea să se apropie iar de fotbal la nivel de seniori.

În contractul semnat de președinții Vasile Dochița și Liviu Dragomir se prevede că AS „SR” Brașov poate lua juniori de la secția Coronei condusă de Adi Szabo, echipa de Liga 4 având promis și un sprijin financiar.

De asemenea, se fac demersurile necesare pentru transformarea AS „SR” Brașov în club sportiv, noua denumire urmând a fi CS Fotbal Club Municipal (FCM) „SR” Brașov, „dacă acceptă cei de la OSIM cererea noastră”, după cum ne-a declarat Vasile Dochița, care a mai spus: „Apoi, vom face tot ce trebuie pentru a lua CIS-ul, absolut necesar pentru participarea în Liga 3”.

După semieșecul de pe teren propriu cu Inter Tărlungeni, AS „SR” Brașov a picat pe locul 4 în seria brașoveană a Ligii 4, cu 10 puncte acumulate și un golaveraj 16-2. La finele primelor 4 etape, ACSM Codlea este lider, cu 12 puncte – golaveraj 12-1, podiumul fiind completat cu Precizia Săcele – 10 p, 23-4 și Inter Cristian – 10 p, 22-4.

În aceste condiții, meciul de sâmbătă al echipei susținătorilor „stegari”, de la Cristian, se anunță extrem de încins și interesant.

Despre această partidă, Vasile Dochița a subliniat: „Sper ca jucătorii să-și schimbe complet atitudinea, să revină cu picioarele pe pământ după dușul rece primit cu Tărlungeniul și să câștigăm cele trei puncte”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare