Sport

AS „SR” BRAȘOV. Lucian Petre: „Primul meci pe «Tineretului». A fost ceva special pentru băieți, dar și pentru mine”

 

AS „SR” Brașov a făcut o ultimă repetiție reușită înaintea debutului în campionat. Formația suporterilor „stegari” s-a impus cu 9-2 în amicalul cu AFC Rapid, echipă nou promovată în Liga 4 din București.

„A fost un test foarte util pentru noi. A fost frumos, primul meci pe «Tineretului» pentru echipa noastră. A fost ceva special și pentru băieți, dar și pentru mine. A fost ultimul amical înainte de prima etapă a Ligii 4 și am folosit toți jucătorii din lot. În general, sunt mulțumit de ceea ce am văzut astăzi. Acum, să vedem dacă va semăna ce am făcut în acest acest amical cu ceea ce va fi la primul meci oficial. Am toate informațiile despre echipa din Ghimbav, cu care vom juca sâmbătă. Mi-am petrecut ultimii ani ca antrenor la Liga 4 și conosc foarte bine toate echipele. Vom avea condiții de joc extraordinare, acolo este unul dintre cele mai bune terenuri din Liga 4. Nu vreau să vorbesc în acest moment despre promovare. Suntem la început. Trebuie să luăm lucrurile treptat, de la etapă la etapă. Sunt multe lucruri de pus la punct, ținând cont ca am petrecut o perioadă foarte scurtă de pregătire cu băieții. Nici măcar nu aș putea spune că a fost ceva constant. A fost un continuu du-te-vino în ceea ce privește lotul”, a declarat tehnicianul Petre Lucian la finalul partidei de pe „Tineretului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button