Sport

AS „SR” BRAȘOV. Lucian Petre, greu de mulțumit: „Îi felicit pe băieți doar pentru rezultat”

 

Deși echipa s-a a câștigat clar, 5-1, derby-ul etapei a șasea a Ligii 4 brașovene cu ACSM Codlea și a urcat pe prima poziție a clasamentului, tehnicianul grupării AS „SR” Brașov, Lucian Petre, s-a declarat mulțumit doar de rezultat.

„Îi felicit pe băieți doar pentru rezultat. Jocul a fost unul bun comparativ cu ce am arătat pâmă acum, dar nu a fost ce trebuie pe toată durata. Chiar dacă poate părea că urmează partide mai ușoare, nu trebuie să gândim așa. Trebuie să le tratăm pe toate cu aceeași atenție. Băieții trebuie să arate că își merită locul în vestiarul acestei echipe”, a declarat tehnicianul.

Pentru AS „SR” Brașov urmează trei meciuri cu grupări din partea a doua a clasamentului, Olimpic Voila, Cetatea Homorod și Carpați Berivoi, după care vor urma derby-urile locale cu ACS Colțea 1920 Brașov și ACS Steagu Roșu Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button