Sport

AS „SR” BRAȘOV. LIGA 4. Lucian Petre: „Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Ne vom bucura doar după ce vom câștiga barajul de promovare”

 

Liderul AS „SR” Brașov deschide mâine runda a patra a Ligii 4 brașovene la fotbal, duelul formației fanilor „stegari” cu Inter Tărlungeni fiind programat de la ora 17.00, la Stadionul „Tineretului”.

Cu punctaj maxim după primele trei etape, brașovenii întâlnesc una dintre revelațiile startului de sezon, o echipă care după trei runde a acumulat 7 puncte, după victoriile cu ACS Steagul Roșu Brașov, 2-1, și 4-0 cu Prietenii Rupea și remiza cu Avântul Dumbrăvița, 2-2.

„Inter Tărlungeni este o echipă bună. Are 6-7 jucători de la Viitorul Ghimbav, formația care în sezonul trecut a promovat în Liga 3, care au plecat de acolo împreună cu antrenorul Florin Dârvăreanu. Pentru mine, nu e o întâmplare că nu a pierdut până acum. Nimic nu va fi ușor pentru noi. Sunt convins că vom avea de furcă. Noi ne vedem de bucățica noastră, trebuie să muncim și să creștem atât din punct de vedere fizic, cât și al omogenității. La fiecare meci, obiectivul nostru este victoria. Am discutat cu băieții și le-am spus că trebuie să tratăm cu seriozitate fiecare partidă. Să nu ne îmbătăm cu apă rece. Ne vom bucura doar după ce vom câștiga barajul, dacă vom ajunge acolo. Până atunci, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Venirea lui Vagner, un jucător cu experiență și cu multe meciuri la nivelul Ligii 1, nu poate fi decât un plus. Să vedem când îl vom putea folosi”, a declarat antrenorul Lucian Petre.

Programul etapei

Etapa a patra a Ligii 4 brașovene va continua sâmbătă cu duelurile Aripile Brașov – Chimia Orașul Victoria; Precizia Săcele – Olimpic Zărnești; Avântul Dumbrăvița – ACSM Codlea; ACS Steagul Roșu Brașov – Olimpic Voila; Voința Hurez – Carpați Berivoi (toate de la ora 11.00); Prietenii Rupea – Inter Cristian (ora 17.00) și se va încheia duminică, de la ora 11.00, cu meciul ACS Colțea 1920 Brașov – Cetatea Homorod.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button