Sport

AS „SR” BRAȘOV. Florin Stângă: „Am fost anunțat că nu mai sunt antrenorul echipei”. Vasile Dochița: „A înțeles greșit. Mergem cu el la baraj”

 

La finalul partidei de la Săcele, din ultima etapă a Ligii 4 brașovene de fotbal, Florin Stângă a menționat că nu mai este antrenorul formației.

„Vineri seară, Flavius Moldovan m-a anunțat că nu mai sunt antrenorul echipei. Mi-a spus că această formație va juca în Liga 2 și că va avea un alt tehnician. Eu sunt mândru că am fost antrenorul acestei echipe. Îmi pare rău că nu se continuă proiectul început în vară”, a menționat Florin Stângă.

Pe această temă, președintele Vasile Dochița a comentat: „Probabil, a interpretat gresit ce a zis Flavius. Nu se schimbă nimic. Mergem cu Florin Stangă la baraj. Am început cu suporterii acest proiect și îl vom duce mai departe. Concret nu e nimic. Vorbe sunt. Vom vedea ce se va întâmpla. Sper că și autoritățile locale vor veni lângă această echipă și nu cred că nu există în Brașov oameni care să ajute. Vom vedea mai multe după baraj”.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. AS „SR”, parcurs perfect în returul Ligii 4. Victorie clară și în derby-ul cu Precizia Săcele


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button