Sport

AS „SR” BRAȘOV. Ce au spus Florin Stângă și Lucian Petre după succesul cu Olimpic Cetate Râșnov?!… Ce urmează pentru AS „SR”

 

AS „SR” Brașov a câștigat ieri amicalul cu Olimpic Cetate Râșnov, 2-1 (detalii aici: BRAȘOV. LIVETEXT. AS „SR” Brașov, victorie în amicalul cu Olimpic Cetate Râșnov – GALERIE FOTO).

După meci, directorul tehnic Lucian Petre a declarat: „Am întâlnit o echipă bună, sudată, care mie îmi place. Mă bucur că am reușit un joc solid, iar victoria a fost una meritată. Cred că suntem pe drumul cel bun, iar dacă nu ne luăm nasul la purtare va fi bine. A fost un cantonament excelent. Pe lângă pregătirea fizică, am avut și terenuri foarte bune și am putut lucra tehnic și tactic”.

„Sunt încrezător și sunt convins că tot ce lucrăm la antrenamente se va regăsi în jocul echipei când se va relua campionatul. Am jucători valoroși și mă bucur că au înțeles că atunci când dau totul pe teren formează cea mai bună echipă din Brașov. Mă bucură faptul că jucăm și producem fotbal. Normal, e bine că am câștigat, dar trebie să rămânem modești. Mai e mult de muncă și până acum nu am realizat nimic”, a punctat tehnicianul Florin Stângă.

Pentru AS „SR” Brașov urmează amicalul cu KSE Tg. Secuiesc, sâmbătă, la ora 11.00, tot la Tărlungeni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button