Sport

AS „SR” Brașov, CALE LIBERĂ spre barajul de promovare în Liga 3!!! Ultima decizie a FRF…

 

Anunțasem că în ședința din 7 mai a Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal (FRF) s-a luat și o decizie care privește în mod direct și formația AS „SR”, liderul Ligii 4 brașovene: „Împuternicește cu unanimitate de voturi Comitetul de Urgență al FRF să aprobe criteriile de modificare a formei juridice a cluburilor participante în Liga 4 susceptibile de a participa la barajul de Liga 3 cu recunoașterea principiului meritului sportiv”.

Comitetul de Urgență al FRF, întrunit ieri, a pus în aplicare hotărârea Comitetului Executiv.

Astfel, AS „SR” Brașov trebuie să depună până în data de 11 iunie Certificatul de Identitate Sportivă (CIS) la FRF pentru a putea avea drept de joc în baraj.

„Prin această schimbare de regulament, AJF-ul va putea trece pe legitimațiile jucătorilor noua denumire a echipei (detalii, aici: BRAȘOV. VESTE MARE pentru „SR”! A dobândit personalitate juridică. Urmează eliberarea CIS-ului. Care este noua denumire a echipei?…), survenită odată cu preluarea acesteia de către Maurer Imobiliare”, ne-a declarat Vasile Dochița, președintele executiv al AS „SR” Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare