Sport

AS „SR” BRAȘOV are PORTAR DE LIGA 1!!!! Primă de victorie cu Aripile!!!

 

Pe ultima sută de metri, AS „SR” Brașov a reușit o achiziție de top. L-a transferat pe portarul Daniel Mutu, care a avut destule meciuri jucate și în Liga 1 în poarta echipei FC Brașov, momentul său de glorie fiind atunci când a apărat o lovitură de la 11 metri executată de Raul Rusescu într-un meci cu Steaua (actuala FCSB).

Daniel Mutu a venit de la AFC Hărman, fiind transferat definitiv de formația suporterilor „stegari”. În schimb, AS „SR” Brașov l-a împrumutat un sezon pe goalkeeper-ul Tănase la trupa de Liga 3.

Despre acest transfer surprinzător, Vasile Dochița, președintele AS „SR” Brașov, a declarat: „Andrei Șanta a insistat, spunând că un portar de valoarea și experiența lui Daniel Mutu oferă siguranță și încredere echipei. Am reușit să-l legitimăm”.

Altfel, AS „SR” Brașov speră să debuteze cu dreptul în noua ediție a Ligii 4, mâine, de la ora 11.00, întâlnind, la Ghimbav, formația Aripile. Oaspeții au promisă o primă de victorie de 200 de lei/titular, conform regulamentului de ordine interioară (la meci câștigat acasă, prima este de 100 de lei).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare