Sport

AS „SR” BRAȘOV. Antrenament în locul amicalului cu Timișoara. Florin Stângă, despre transferuri…

 

În locul amicalului cu ACS Poli Timișoara, anulat din cauza condițiilor meteo, antrenorul formației AS „SR” Brașov, Florin Stângă, a programat un antrenament în această dimineață, pe Stadionul „Tineretului”.

„Era o șansă importantă să ne duelăm cu o echipă de Liga 1, dar dacă vremea nu a vrut ca acest meci să se dispute nu avem ce să facem”, a menționat Stângă.

Altfel, tehnicianul a vorbit și despre transferurile la care se mai lucrează: „Îmi doresc să aduc la echipă cei mai valoroși jucători brașoveni. Unii vor să vină, alții nu. Lui Strătilă i-am făcut o ofertă, a spus că se mai gândește. Îl aștept în continuare pe Poverlovici, dar cei de la Hărman cer în continuare 9.000 de lei pentru transfer, o sumă exagerată. Oricum, din vară el va fi jucătorul nostru, dar eu sper în continuare că va veni de acum. În mare, lotul este făcut, mai vreau doar 3-4 tineri. Sunt mulțumit de ceea ce avem la dispoziție, dar dacă pe parcurs va mai apărea vreun fotbalist cu experiență pe care să-l putem lua, ar fi binevenit”.

FOTO: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare