Sport

ARIPIOARE… Fost antrenor la FC BRAȘOV, făcut DERBEDEU și ESCROC. Cornel Dinu nu uită și nu iartă

  • talnardinu.jpg

Odată, în vremurile de glorie ale lui Dinamo, Cornel Dinu și Cornel Țălnar au fost buni prieteni, primul fiind chiar și nașul celuilalt.

După ce ProSport a relatat că „Țânțarul” ar fi mâncat 30 din cele 50 de aripioare gătite de femeia de serviciu în cantonamentul „câinilor”, Cornel Dinu a reacționat dur privitor la Țălnar: „Nu știu ce caută derbedeul ăla acolo, escrocul ăla. Este un escroc de profesie, care ne-a păcălit pe toți, pe Borcea, pe mine, pe Badea. Mai puțin pe Badea, era mai abil, nu prea îl primea. Țălnar a fost unul dintre cei mai ajutați de mine, pentru că el a venit 1977 la Dinamo de la Alba Iulia și eu niciodată nu m-am gândit la răul din oameni. Am luat doar partea bună. Nu mi-am închipuit că oamenii au mai multe fețe și mai multe posibilități de a spune un lucru în față și prin spate să îți bage chiar și cuțitul. Trebuia să ne dea de gândit de atunci. El era un fel de între măscărici și bibeloul echipei. A avut calități, dar acestea au fost estomate de caracter”.

„Mister” și-a continuat tirada privitoare la cel ce a antrenat și FC Brașov în cariera sa: „Domne, e pofticios. Eu l-am văzut ultima dată la proces. Să îi dea Dumnezeu sănătate că așa cum l-am văzut eu la vreo 140 de kilograme foamea vine repede și el nu se gândește. Este un fel de Lică Sămădăul din Moara cu Noroc a lui Slavici. El nu se gândește decât la el. Joacă teatru frumos în față, dar în spate are interesul lui, al bietului țăran român. Și este un tip pofticios căruia i-a plăcut dintotdeauna mâncarea și care a avut mereu o viață lejeră”.
 
La rândul său, Cornel Țălnar a punctat că el a mâncat doar una, maxim două aripioare, „așa, din picioare”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare