Sport

Argint pentru echipa de sabie a României

Argint pentru echipa de sabie a României

La Campionatele Europene de Scrimă de la Basel, echipa masculină de sabie a României a câștigat medalia de argint. Cu Vlad Covaliu, Radu Nițu, Răzvan Ursachi și Matei Cîdu pe planșă, România a trecut de Elveția, Italia și Turcia, iar în finală a pierdut împotriva Ungariei, scor 40-45, transmite News.ro.
Antrenorii echipei României sunt Alin Badea şi Emilian Niţă. Este prima finală europeană pe care o dispută o echipă de scrimă seniori a României, după cea din 2012, când băieţii de la sabie au cucerit tot medalia de argint, la Legnano.

Tot astăzi, echipa feminină de floretă s-a clasat pe poziția a noua. Mălina Călugăreanu, Emilia Corbu, Andreea Dincă și Anca Săveanu au fost învinse de Spania, ulterior au câștigat contra echipelor din Marea Britanie și Turcia.

Cu o medalie de argint la Europenele din Elveția, România a terminat pe poziția a șaptea în clasamentul pe națiuni. Pe primele locuri au încheiat: Italia, Franța și Ungaria.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button