Sport

Arena Națională va găzdui meciuri din Grupa C a EURO 2020

 

Arena Națională va găzdui de asemenea o partidă din faza optimilor de finală. Partidele din Grupa A vor fi găzduite de Roma și Baku, cele din Grupa B vor avea loc la Sankt Petersburg și Copenhaga, meciurile din Grupa D se vor juca la Londra și Glasgow. Întâlnirile din Grupa E se vor desfășura la Bilbao și Dublin, iar cele din Grupa F, la Munchen și Budapesta. Meciurile din Grupa C a EURO 2020 se vor disputa la Amsterdam și București, a indicat UEFA. Dacă România se va califica la turneul final, tricolorii vor disputa cel puțin două meciuri pe Arena Națională din București. Meciul de deschidere a competiției va avea loc pe Stadionul Olimpic din Roma. UEFA a retras joi capitalei Belgiei, Bruxelles, organizarea a patru meciuri de la EURO 2020 și a decis că acestea vor avea loc pe stadionul londonez Wembley, a anunțat președintele forului fotbalistic european, Aleksander Ceferin. Comitetul executiv al UEFA a decis „în unanimitate” să retragă aceste patru meciuri orașului Bruxelles, deoarece organizatorii belgieni nu au putut garanta că stadionul, aflat în faza de proiect, va fi gata la timp, a declarat Ceferin. Pe Wembley se vor desfășura semifinalele și finala competiției. În urma deciziei de joi a UEFA, arena londoneză va găzdui și trei meciuri din faza grupelor și unul din optimi de finală. Stadionului Wembley i-a fost încredințată găzduirea acestor meciuri în dauna arenelor din Cardiff și Stockholm.
UEFA anunțase în septembrie că a demarat „o procedură accelerată pentru găsirea unei soluții de înlocuire” a stadionului din Bruxelles, dacă autoritățile belgiene nu vor găsi o soluție pentru demararea lucrărilor de construcție a arenei ce urma să găzduiască meciuri de la EURO 2020. Turneul final al Campionatului European de fotbal din anul 2020, care va marca împlinirea a 60 de ani de la prima ediție a competiției, se va derula astfel în 12 orașe de pe Bătrânul Continent.        


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare