Sport

Arbitrul Haţegan, DAT ÎN JUDECATĂ de un patron din Liga 1!!!

 

Arbitrul Ovidiu Haţegan, considerat de cei de la CCA nr. 1 în România, a mai făcut un meci praf.

Delegat la partida Astra Giurgiu – CFR Cluj, de sâmbătă, din Liga 1, el le-a anulat gazdelor un gol perfect valabil în minutul 2. Până la urmă, ardelenii s-au impus cu 2-1, reintrând în lupta pentru ocuparea primului loc al clasamentului.

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, a dat declaraţii dure, la Telekom Sport, la adresa lui Haţegan, susţinând: „Sunt supărat pe oamenii de la echipa mea, pentru că ei ştiau foarte bine că Haţegan, de-a lungul anilor, de câte ori a arbitrat Astra în competiţie directă cu Clujul, de fiecare dată a influenţat rezultatul. La fiecare meci a ştiut cum să ne anuleze goluri, cum să ne dea oameni afară, efectiv ce s-a întâmplat şi în ultimul meci de la Giurgiu. Puteau să spună că mai bine le dăm meciul cu 3-0 celor de la Cluj şi ne odihneam jucătorii. Ştiam că vom pierde cu Haţegan acasă. Indiferent unde vom juca, la Cluj, la Giurgiu, pe Marte, el va face acelaşi lucru. Am cerut să se ia măsuri împotriva lui. Am vorbit deja cu avocaţii mei şi sper de această dată să se ia măsuri”.

În ceea ce-l priveşte pe Gigi Mulţescu, Niculae a relatat că antrenorul se bucură în continuare de tot sprijinul său.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare