Sport

„ARBITRII HANDICAPAȚI”! Gigi Becali, un car de nervi după egalul Stelei cu Voluntari…

 

FCSB n-a reușit să câștige nici în meciul disputat aseară în Liga 1, pe „National Arena”, cu FC Voluntari, 2-2 (Boldrin, Gnohere – penalty / Ivanovici, Cernat – penalty), remiza iritându-l la culme pe Gigi Becali, care s-a luat de arbitrajul prestat de Andrei Chivulete, dar și cu bătaie înspre CCA.

„Peste aşa ceva nu pot trece. Cum să treci peste aşa ceva?!… Ce memorii să fac, la care CCA?!… Am avut decizii împotriva noastră. Mi-e greu să jignesc oamenii. Asta e. Ce să faci cu arbitrii ăştia handicapaţi? Nu putem să jucăm fotbal. Aşa ceva… Pentru ce să dai 11 metri? L-a împins Niță, dar putea să dea fault în atac. Nu îi mai înţeleg pe oamenii ăştia. Nu sunt sănătoşi la cap!”, a tunat șeful Stelei.

Apoi, Becali a menționat că, de acum, se va implica el în alcătuirea echipei (a câta oară a spus asta?!… n.r.): „Ovidiu Popescu e jucător de mijlocul terenului, acolo va juca. Ce, stau să joc cu Pintilii, de 33 de ani? Popescu e super-jucător, îl impun eu! Am câştigat un jucător, pe Jakolis, bine că a plecat Popa şi-l vedem şi noi. Să-mi dea Dinamo 100.000 de euro pe Gnohere şi îl dau înapoi”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button