Sport

APLAUDAT ŞI LA RÂŞNOV. El a câştigat Grand Prix-ul de vară!!! Săritorii români, din nou în coadă!!!

 

Austriacul Daniel Huber a câştigat, ieri, etapa de Grand Prix de la Hinzenbach, acumulând 245.7 de puncte cu sărituri de 88 şi 89 de metri. Podiumul din staţiunea austriacă a fost completat cu elveţianul Kilian Peier şi germanul Karl Geiger.

Rusul Evgheni Klimov (foto) – aflat şi printre protagoniştii întrecerilor de la Râşnov, din 22 şi 23 septembrie, care a terminat pe locul 4 la Hinzenbach, a câştigat Grand Prix-ul de vară la sărituri cu schiurile, cu o rundă înainte de finalul circuitului. Având 555 de puncte, el nu mai poate fi ajuns de următorii săi, Karl Geiger (416 p) şi polonezul Piotr Zyla (382 p).

La Klingenthal, miercuri, se închide Grand Prix-ul, în localitatea germană fiind programată ultima etapă.

Altfel, duminică, la Klingenthal, a avut loc o nouă rundă în Cupa Continentală masculină de sărituri cu schiurile. Din nou, „icarii” români au făcut figuraţie, Daniel Cacina, Farkas Hunor şi Andrei Feldorean clasându-se pe locurile 62, 64 şi 68, din 69 de concurenţi. De această dată, victoria i-a revenit polonezului Aleksandr Zniszczol.

Aşa cum se observă, din păcate, de programul „OMV Move&Jump” s-a ales praful…

CITEŞTE ŞI: Săritorii români, DEPARTE și de cele mai pesimiste așteptări!!!

BRAȘOV – STRIGĂTOR LA CER. Antrenorul a fost lăsat acasă!!! Cu serviceman-ul în Norvegia!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare