Sport

Anunț „BOMBĂ” în lumea ciclismului!!!

 

„Lovitură” în lumea sportivă anunțată astăzi: ciclistul britanic Chris Froome a fost depistat pozitiv cu salbutamol, un bronhodilatator, la Turul Spaniei 2017, The Guardian precizând că este un „control anormal”. UCI a confirmat informația.

În mod normal, rutierul ar fi deposedat de titlu în La Vuelta, însă ar putea scăpa de suspendare, știindu-se că începând din 2014 urmează un tratament împotriva astmului.

„Am inhalat medicamentul pentru a-mi calma simptomele. L-am folosit în limitele autorizate, îmi iau statutul de lider foarte în serios și nu vreau să trișez. UCI are tot dreptul să examineze toate testele și rezultatele”, a relatat Froome, conform unui comunicat remis de echipa sa, Sky.

În vârstă de 32 de ani, Chris Froome a câștigat Turul Franței în 2013, 2015, 2016 și 2017, fiind primul ciclist care a bifat „dubla” „Marea Buclă” – Turul Spaniei din 1978 încoace.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare