Sport

Anul acesta, startul turului ciclist internațional Garda Tour de Force s-a dat la BRAȘOV

Este vorba despre un eveniment caritabil organizat de Poliția irlandeză, pentru susținerea persoanelor cu depresie și risc suicidal

 

Ieri s-a dat startul, din stațiunea brașoveană Bran, turului ciclist internațional Garda Tour de Force, un eveniment caritabil destinat susținerii persoanelor cu depresie și risc suicidal. Potrivit organizatorilor, ieri s-a pedalat până în Sighișoara, astăzi s-a ajuns la Sibiu, mâine se va parcurge traseul de la Sibiu la Bâlea Lac, iar vineri, în ultima zi, se va circula de la Bâlea Lac la Pitești.

„«Garda Tour de Force» este un important proiect cultural, umanitar și sportiv al Poliției irlandeze (Garda Siochana), reprezentat de un tur ciclist, organizat în fiecare an în țări diferite, la care participă polițiști și alți oficiali irlandezi, membri ai unor organizații caritabile irlandeze, și, eventual, parteneri din țările unde este organizat evenimentul”.
Anul acesta a fost aleasă România ca țară și s-a optat pentru traseul Bran-Sighișoara-Sibiu-Pitești (care va include și Transfăgărășanul) avându-se, totodată, în vedere vizitarea unor obiective culturale și arhitecturale, precum Castelul Bran.

Evenimentul este sprijinit de Ambasada României în Dublin, scopul urmărit fiind acela de a promova imaginea României în Irlanda.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare