Sport

Antrenorul lui Celtic îi dă dreptate lui Dan Petrescu

 

Antrenorul scotienilor de la Celtic Glasgow, posibil viitoarea adversară a celor de la CFR Cluj în turul III preliminar UEFA Champions League, i-a dat dreptate lui Dan Petrescu, dar și lui Gică Hagi, care au protestat față de UEFA în ce privește acordarea locurilor directe pentru grupele Ligii Campionilor. Neil Lennon, 48 de ani, a protestat și el față de modul în care UEFA alocă locurile directe pentru grupele Champions League, favorizând țările puternice financiar, defavorizând pe cele din Estul Europei sau pe cele din țările cu campionate mediocre, precum cel al Scoției.

Dacă termini pe locul patru în anumite țări primești un loc direct în grupe. Asta e nedrept! Nu e deloc ușor să câștigi un titlu indiferent de țară. Oamenii cam aruncă rahat pe muncă noastră. Juventus, Bayern, Barcelona, Real Madrid, au dominat peisajul fotbalistic din țările lor o perioadă de timp. Noi suntem în aceeași situație. De ce să fim tratați diferit? Luptăm un an de zile nebunește, apoi devenim campioni și ne trezim că trebuie să stăm în avion la fiecare două zile. Dan Petrescu are tot dreptul să se plângă de asta. Când ești campion nu ar trebui să joci patru tururi de calificare pentru a ajunge în grupe! Am văzut un duel între PSV și Basel în faza asta a preliminariilor… Sincer, ar fi concurat cu orice alt meci din grupe. A fost fantastic nivelul”, a fost reacția lui Lennon la ultima conferință de presă susținută în Scoția.

Celtic a trecut cu 5-0 în prima manșă a turului II preliminar de estonii de la Nomme Kalju, fiind așadar ca și calificați mai departe, acolo unde așteaptă pe învingătoarea dintre CFR și Maccabi Tel-Aviv, scor 1-0 în tur.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare