Sport

Antrenorul Ion Crăciun PLEACĂ de la Corona Braşov! Cine va prelua banca tehnică a echipei de handbal în sezonul viitor?!… UPDATE. Dragomir: „Nu este nimic adevărat”

 

UPDATE: Președintele clubului Corona Brașov, Liviu Dragomir, a reacționat după aceste informații și a declarat: „Nu este nimic adevărat”. 

Apoi, într-un comunicat de presă, Liviu Dragomir a precizat: „Indiferent de ceea ce se vorbeşte şi de toate zvonurile care îl dau pe antrenorul Ion Crăciun ba la Gloria Buzău sau la Focşani la băieţi, nu s-a pus problema unei despărţiri de el. L-am întrebat dacă a spus aşa ceva şi a spus că nu a vorbit cu nimeni despre o plecare şi că este concentrat doar la meciul cu Zalăul, pe care vrea să îl pregătească foarte bine. Toate aceste zvonuri nu fac bine, mai ales că sâmbătă avem un meci foarte important şi trebuie să câştigăm cele trei puncte pentru a prinde locul de cupe europene pe care ni-l dorim foarte tare. Este un joc cu o miză mare şi mă bucur să văd că toată lumea este conştientă de acest lucru. Pentru noi există o singură variantă, cea a victoriei, iar asta pune o presiune în plus pe noi. După ce am vorbit însă cu fetele şi cu staff-ul tehnic, am convingerea că putem face faţă presiunii şi că putem ieşi de pe teren învingători”.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla după finalul sezonului…

 

Corona Brașov este la un meci de calificarea în sezonul viitor al Cupei EHF. Pentru a accede din nou în Europa, echipa noastră trebuie să câștige sâmbătă, de la ora 17.30, meciul cu HC Zalău, din ultima etapă a Ligii Naționale de handbal feminin.

Din informațiile noastre, disputa de sâmbătă va fi ultima pe banca tehnică a antrenorului Ion Crăciun. Deși s-a anunțat că acesta și-a prelungit contractul, Crăcuin nu a semant și ar fi anunțat deja atât conducerea administrativă, cât și jucătoarele că va pleca de la Brașov. Foarte probabil, el își va continua activitatea la formația masculină CSM Focșani.

Simona Gogârlă, antrenoarea care a cucerit bronzul în acest sezon cu formația de junioare 1 de la Corona Transilvania Brașov, ar putea prelua echipa mare din această vară, dar şi Carmen Amariei ar fi o variantă de luat în calcul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare