Sport

Antrenorul – fost și la FC Brașov – care e DORIT acum de Gigi Becali!!!… UPDATE. Doi străini în finală!!!

  • moldovan_7.jpg
 

UPDATE. Gigi Becali a declarat pe tema antrenorului care va fi numit la FCSB: „Am 20 de antrenori care s-au propus… Asta legat de faptul că spunea lumea că Becali e refuzat. Sunt spanioli, italieni, români și portughezi. Să își pună pofta-n cui cei care se bucurau că Becali nu găsește antrenor. În finală sunt au rămas doi străini. Sunt cunoscuți amândoi. Probabil că mâine dimineață va fi la antrenament noul tehnician. O să-l aleg prin rugăciune. Spun «Doamne, dă-mi inspirație ca să decid». Aveți puțină răbdare”.

Posibil ca alesul să fie portughezul Toni Conceicao, care a activat în carieră și la FC Brașov.

……………………………………………………………………………………………………………..

În ultimele zile au fost vehiculate mai multe nume de antrenori pentru a prelua banca tehnică a echipei FCSB – vezi aici: Ultima VARIANTĂ pentru postul de antrenor la FCSB!!! A fost jucător și la FC BRAȘOV!!! UPDATE. Încă un nume vehiculat…

Astăzi, însă, patronul Gigi Becali s-a decis asupra lui Viorel Moldovan (foto 2), antrenorul nou-promovatei Chindia Târgoviște, care în cariera lui a trecut și pe la FC Brașov.

Pentru a putea părăsi echipa dâmbovițeană, Viorel Moldovan trebuie să achite o clauză de 100.000 de euro, care n-ar fi o problemă pentru Gigi Becali, după cum a informat Digi Sport.

După meciul pierdut de Chindia cu CFR Cluj în Liga 1, 1-4, Viorel Moldovan a declarat la conferința de presă că el crede că s-ar înțelege bine cu Gigi Becali, „pentru că eu sunt Rac, el este Rac – Racii, între ei, așa, pot colabora… Nu se știe niciodată ce-ți oferă viitorul”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare