Sport

Antrenorul brașoveanului Marius Constantin, GREU DE ȚINUT!!!

  • mariusconstantin.jpg
 

Sunt probleme la Gaz Metan Mediaș, unde fundașul central brașovean Marius Constantin (foto 2) este căpitan de echipă.

Gruparea sibiană a pierdut în fața Forestei Suceava, din Liga 3, în Cupa României, iar antrenorul Edi Iordănescu (foto 1), supărat că staff-ul de conducere al grupării Gaz Metan Mediaș nu a ținut cont de doleanțele sale, a amenințat cu plecarea.

„Doresc ca zilele următoare să am o discuţie cu conducerea, aș dori încetarea de comun acord a colaborării în pauza competiţională pentru echipa naţională… Din păcate, între mine şi conducere nu mai este comunicare de mai bine de 3 săptămâni… Nu pot rezilia unilateral contractul, pentru că ar însemna să plătesc daune şi sper că vom găsi o formă amiabilă… Suntem descoperiţi şi nu putem duce o luptă pentru play-off în situaţia în care suntem noi cu lotul. Nu poţi merge în play-off cu 3 fundaşi centrali în lot, cu un fundaş dreapta de profil şi un singur atacant central. De 4 luni tot persistă această situaţie, suntem singura echipă din Liga 1 în această conjunctură. Nu pot să inventez jucători, dacă ia un fundaş central cartonaşe sau se loveşte, nu avem fundaş central pe bancă. Cum a fost cazul la meciul cu Viitorul (n.r. – atunci, Marius Constantin a fost exclus din lot, pe motiv de indisciplină; s-a vehiculat că a venit băut la un antrenament)”, a declarat, printre altele, Edi Iordănescu pentru site-ul gaziști.ro, al suporterilor medieșeni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare