Sport

Antrenori pentru FC BRAȘOV…

  • stoica_4.jpg
  • dan-alexa.jpg

Sosit la AGA de ieri de la FC Brașov, după ce a discutat cu primarul Allen Coliban în biroul acestuia, Marian Mitran, noul președinte al „galben-negrilor” – FC BRAȘOV. Noul președinte este…, a plecat la sediul clubului, de la Metrom, întâlnindu-se cu angajații prezenți, Cristian Mățău și Mugurel Buga, printre alții.

Deși încă nu a fost prezentat oficial, președintele Marian Mitran a început să caute antrenor principal pentru FC Brașov, dar și jucători, întrucât doar 6-7 mai au contracte în derulare după data de 30 iunie.

Nereușind să-l convingă pe Cristi Pustai (FC Buzău) să vină antrenor la Brașov, Mitran ar avea un nou favorit pentru conducerea băncii tehnice – Ștefan Stoica (foto 1), fostul asistent al lui Oleg Protasov la Steaua (actualul FCSB), în prezent selecționer al reprezentativei Under 21 a Republicii Moldova. Stoica a fost, vreme de câteva luni, prin 2015, și selecționer al primei reprezentative a Republicii Moldova.

O altă variantă luată în calcul de Mitran ar fi Dan Alexa (foto 2), îndepărtat de la CSM Reșița după ce a ratat promovarea în Liga 2, împiedicându-se de amatorii de la CSC Dumbrăvița.

Se știe, cel poreclit „Chirurgul” este impresariat de Anamaria Prodan, pe această filieră putând veni și o serie de fotbaliști la FC Brașov.

Asta în timp ce oamenii de fotbal din oraș sunt convinși că soluția ideală ar fi să continue Călin Moldovan ca antrenor principal la FC Brașov, mai ales că a salvat echipa de la retrogradarea din eșalonul secund în niște condiții vitrege.

Totodată, pentru a nu se trezi cu alte memorii pe la FRF, Marian Mitran trebuie să achite cât mai repede salariile restante, începând cu luna februarie a.c.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare