Sport

Antrenor surpriză la Real Madrid

 

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, are pregătită o variantă de rezervă în situația în care nu va reuși „să-l fure” pe Mauricio Pochettino de la Tottenham Hotspur. Potrivit Don Balon, Florentino Perez a luat deja legătura cu antrenorul danez Michael Laudrup. Cum aducerea lui Pochettino e foarte dificilă, mai ales după ce argentinianul tocmai și-a prelugnit cu cinci ani contractul cu Spurs, Perez nu vrea să fie prins nepregătit în cazul în care negocierile eșuează. Pe de altă parte, Michael Laudrup, chiar dacă se află sub contract cu Al-Rayyan SC (Qatar), ar da curs imediat propunerii lui Perez.
Michael Laudrup, în vârstă de 53 de ani, a evoluat ca jucător pentru Real Madrid timp de doi ani, în perioada 1994-1996, după cinci ani petrecuți la marea rivală FC Barcelona. Ca antrenor, Laudrup le-a pregătit pe Brondby, Getafe, Spartak Moscova, Mallorca, Swansea, Lekhwiya și Al Rayyan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare