Sport

Antrenor SURPRIZĂ la CFR Cluj!!!

 

Este tot mai clar că CFR Cluj se desparte de antrenorul Antonio Conceiçao, după începutul nefast din acest an în Liga 1. S-a vehiculat despre posibilitatea revenirii lui Dan Petrescu în „Gruia” (detalii, aici: NOU antrenor la CFR Cluj?!…), însă „Bursucul” are o clauză de reziliere extrem de mare, astfel că-şi va continua activitatea în China, chiar şi în eşalonul secund.

Prin urmare, aşa cum a informat Look TV, un alt portughez, Jose Peseiro (foto), va prelua campioana României, el fiind reprezentat de agentul Toni Curea, cel ce l-a adus la CFR Cluj şi pe atacantul Julio Baptista. 

Jose Peseiro a mai activat în Liga 1, ca antrenor la Rapid Bucureşti, în sezonul 2008-2009. Fost antrenor secund la Real Madrid, el a mai fost „principal” în decursul carierei la Sporting Lisabona, Al-Hilal Ryadh, Panathinaikos Atena, Braga, Al-Wahda, Al Ahly Cairo, FC Porto şi Vitoria Guimaraes.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare